LA PANNETERIE

Ota meihin yhteyttä

La Panneterie, Espiet, France

Holiday home near Bordeaux

  • Varaukset :
  • +33 (0)6 85 18 12 46
  • contact@la-panneterie.com

Tekemistä

Viininmaistelu, viinitiloilla vierailu, rentoutuminen uima-altaan äärellä, auringonotto rannalla, melonta, pyöräily, kävely, ranskalaisella ruoalla herkuttelu, ostosmahdollisuudet … tekemisestä ei ole pulaa.

Voit viettää päivän vain rentoutumalla uima-altaan äärellä, pelaamalla petankkia, nauttia lasillisen viiniä tai mennä pyöräretkelle. Entre-Deux-Mersin viehättävän maaseudun läpi on 60 km: n pyörärata, joka on alle 1 km: n päässä kiinteistöstämme, polkupyöriä on lainattavissa.

Ympäröivällä alueella – sijaitsemme keskellä yhtä maailman tunnetuimmista viinialueista, on paljon mahdollisuuksia viininmaistamiseen ja viinitiloilla-vierailuun.

Yhden päivässä aikana ehtii tehdä paljon, sillä olemme vain 20 minuutin ajomatkan päässä Unescon maailmanperintökohteesta Saint-Emilion, 40 minuutin päässä Graves-alueelta ja suunnilleen yhden tunnin päässä Médocin kuuluisista viinitarhoista.

Archachonin ja Cap Ferretin ympärillä sijaitsevat Atlantin rannikon upeat rannat ovat vajaan tunnin ajomatkan päässä. Idässä on kauniita bastidekaupunkeja, jotka sijaitsevat rauhallisella maaseudulla Dordogne- ja Garonne-jokien välissä.

Bordeauxin kaupunki on noin 40 minuutin ajomatkan päässä.